Första steget mot e-handel & Strategisk utvecklingspartner

En accelererande digitalisering av Din Bils affär gjorde att de i maj 2020 valde att bli första kund ut på vår nya plattform

Din Bil AB är en av Europas största återförsäljare av personbilar och transportbilar. Din Bil AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH och representerar följande varumärken; Volkswagen,Volkswagen Transportbilar, Audi, Seat, Skoda, och Porsche. De är drygt 2000 anställda med 37 försäljningsställen och omsätter cirka 18 000 MSEK.

 

En accelererande digitalisering av Din Bils affär gjorde att de i maj 2020 valde att bli första kund ut på vår nya plattform – The Incredible Store. Möjligheten att oerhört snabbt marknadsföra hela Din Bils utbud av bilar aktuella för privatleasing i kombination med digital checkout via finansbolaget Volkswagen Finans, fällde avgörandet. Viktigt för Din Bil vid tillfället var givetvis funktionalitet och upplevelse för slutkund, men också att välja en plattform som är framtidssäkrad. I och med att Incredible Store bygger på Salesforce Service Cloud och Experience Cloud, bedömde Din Bil det som en plattform med oerhörda möjligheter att ytterligare digitalisera sin affär.

 

”Toppen på isberget” är fyra stycken sajter som med sin informativa och rena design underlättar för en mängd kunder som vill köpa enpersonbil via privatleasing:

 

·     shop.dinbil.se/volkswagen

·     shop.dinbil.se/audi

·     shop.dinbil.se/skoda

·     shop.dinbil.se/seat

 

Bakom dessa siter finns ett komplett system för att automatiskt hämta bilar från underliggande affärssystem och sen hantera checkout mm.

 

Din Bil valde en SaaS-lösning – Incredible Store –från The Incredible Journey baserat på time-to-market men också funktionalitet och möjlighet att växa i plattformen.

Kontakta oss.

Om du vill ha mer information om vad vi kan hjälpa er med tveka inte att kontakta oss.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Fler Kundcase.

Här berättar vi hur The Incredible Store har hjälpt till att driva förändringar inom företag. Allt för att förbättra den digitala närvaron och nå fler kunder med sina erbjudanden.

Första steget mot e-handel & Strategisk utvecklingspartner

En accelererande digitalisering av Din Bils affär gjorde att de i maj 2020 valde att bli första kund ut på vår nya plattform

Läs mer

Digital utvecklingspartner

The Incredible Journey valdes ut som strategiskpartner till SVÅ bland annat tack vare vår tunga kompetens inom digitalisering och e-handel.

Läs mer

Digital partner

Genom samarbetet med MRF har vi genomfört en Digitaliseringsworkshop med ett antal handlare.

Läs mer

Öka servicen

Atteviks och Berners servicekunder kan nu njuta av en snabbare och effektivare serviceupplevelse.

Läs mer

Den nya marknadsplatsen

Som en del av grundarteamet så var vi en del av att utveckla Wayke från den första workshopen, genom lanseringen och till att bli en scale up genom att utveckla nya affärsområden och intäktsströmmar.

Läs mer

Den nya digitala anläggningen

Vi har varit ansvariga att ta fram och driva hela projektet kring att ta fram en fullskalig digital anläggning med nya hemsida, ny e-handel för privatleasing för Börjessons Bil samt e-handel för Börjessons ATV.

Läs mer