Skip to content

HubSpot-specialister med expertis inom bilbranschen

Fler leads, bättre marknadsföring och högre försäljning med HubSpot som plattform.

Data utspridd över flera olika system, otaliga Excel-ark med inaktuell information och svårigheter med att överblicka hela affären? Det här är en inte helt ovanlig utgångspunkt när vi träffar återförsäljare inom bilbranschen, men som tur är har vi en lösning!

HubSpot är en världsledande CRM-plattform med kapacitet till att koppla samman system, data och marknadsföringslösningar i ett och samma verktyg, för en smidig hantering och förstklassig upplevelse för slutkund. I kombination med The Incredible Journeys mångåriga erfarenhet från bilbranschen hjälper vi traditionella återförsäljare att bygga kraftfulla digitala anläggningar som tar försäljningen till nästa nivå.

product-launch
Börjessons Bil
Din Bil
SVÅ
Berners

Hubspot CRM 

Med HubSpot samlar vi alla era verktyg för försäljning, marknad och service i en och samma CRM-plattform. Med en lättöverskådlig vy för all er kundrelaterade data gör vi det enkelt att skapa skräddarsydda och automatiserade kundupplevelser som både attraherar och konverterar rätt kunder.

Marketing Hub – HubSpot

Med HubSpots marknadsverktyg står kunddatan i centrum, vilket hjälper er att kommunicera rätt information, vid rätt tidpunkt och i rätt kanal.

Använd er data för att segmentera och skapa kampanjer för prioriterade målgrupper

Utnyttja automatiseringen för att vårda kontakter och värma leads

Skapa och publicera innehåll utan att ta hjälp av en utvecklare

Håll koll på era marknadsföringsinsatser via analysverktyget och summera dem i lättillgängliga rapporter

Hubspot Marketing Hub
Hubspot Sales Hub

Sales Hub – HubSpot

Med HubSpots försäljningsverktyg samlas information om utförda, pågående och kommande aktiviteter på ett och samma kundkort. Håll koll på vilka produkter kunden intresserar sig för, få påminnelser när det är dags för kontakt och förenkla prospekteringen av nya leads.

Använd data för att få en överblick av er pipeline och prioritera rätt bland era leads

Automatisera prospekteringen och sätt relevanta utskick på autopilot

Skapa kraftfullt säljmaterial som är tillgängligt och anpassat för varumärket

Rapportera på säljarnas aktiviteter och skapa analyser och prognoser

3 Case 

Vi skapar digitala produkter och lösningar som möjliggör framtidens bil- och mobilitetsaffärer. Här är 3 exempel där hjälpt våra kunder att utvecklas från traditionella återförsäljare av bilar till moderna digital retailers och tjänsteaktörer. 

tij-env-borjessons-vagen-till-kop

Börjessons

The Incredible Journey har varit ansvariga för att ta fram Börjessons Bils nyaste anläggning, den digitala!

Vi har varit ansvariga att ta fram och driva hela projektet kring att ta fram en fullskalig digital anläggning med nya hemsidor för koncernens bolag, ny e-handel för privatleasing och e-handel för Börjessons ATV. Genom detta har vi lagt grunden till att kunderna kan få en helhetsupplevelse genom Börjessons alla kanaler och att Börjessons kan följa kundernas rörelse där.

Fler kunder      Mer smet

tij-env-audistockholm

Audi Stockholm

En accelererande digitalisering av Din Bils affär gjorde att de i maj 2020 valde att bli första kund ut på vår nya plattform – The Incredible Store. Möjligheten att oerhört snabbt marknadsföra hela Din Bils utbud av bilar aktuella för privatleasing i kombination med digital checkout via finansbolaget Volkswagen Finans, fällde avgörandet.

Viktigt för Din Bil vid tillfället var givetvis funktionalitet och upplevelse för slutkund, men också att välja en plattform som är framtidssäkrad.

Fler kunder      Mer smet

din-bil-img

Din Bil

En accelererande digitalisering av Din Bils affär gjorde att de i maj 2020 valde att bli första kund ut på vår nya plattform – The Incredible Store. Möjligheten att oerhört snabbt marknadsföra hela Din Bils utbud av bilar aktuella för privatleasing i kombination med digital checkout via finansbolaget Volkswagen Finans, fällde avgörandet.

Viktigt för Din Bil vid tillfället var givetvis funktionalitet och upplevelse för slutkund, men också att välja en plattform som är framtidssäkrad.

Fler kunder      Mer smet

Om oss

Vi på The Incredible Journey utmanar, utvecklar och implementerar digitala affärsupplägg för kunder inom bilbranschen. Med vårt erfarna HubSpot-team hjälper vi er att framgångsrikt ta klivet från en traditionell till modern återförsäljare.

platinum-badge-color

HubSpot Partner Platinum

Över 50 års samlad erfarenhet från olika positioner inom bilbranschen

Djupgående kunskap kring branschens affärsmodeller och system

Dokumenterad erfarenhet av att utveckla och driva affärer samt långsiktiga kundrelationer

Vi hjälper er genom hela kundresan

Kundresa hubspot

Vårt Hubspot erbjudande

dxp-implementation-icon
Marknadsföring
Vi hjälper er skapa kampanjer, bygga landningssidor och epost-utskick. Ni får rapporter och analys på alla kampanjer så ni kan mäta ROI på allt ni gör
kampanjer-icon
Försäljning
Vårt team av certifierade HubSpot-experter hjälper er så ert säljteam kan fokusera på det de är bäst på. Försäljning. Se förbättrade resultat inom försäljning, marknadsföring och kundservice.
innehall-icon
CRM
Varje modernt företag behöver ett CRM. Ett CRM är ett system och verktyg som samlar information om befintliga och potentiella kunder. Det öppnar möjligheter för att vårda och bygga starka kundrelationer.
journey-icon-red@2x
Service
Verktygen i Hubspot Service Hub hjälper er att förbättra er kontakta med era kunder då all historik, kommunikation och kunddata finns på ett och samma ställe.
automatisering-icon
CMS
Hubspot CMS är flexibelt för marknadsförare, kraftfull för utvecklare och ger dina kunder en personlig, säker upplevelse. Allt drivs av ett CRM som låter dig bygga sömlösa digitala kundresor.
data-import-icon
Integrationer
Anslut dina favoritappar till HubSpot- Med HubSpot App Marketplace kan du integrera dina befintliga verktyg och hitta rätt appar för att arbeta effektivare.

Boka en demo

5 anledningar att boka en demo
med The Incredible Journey

  • Förstå fördelarna med en DXP i praktiken.
  • Få konkreta case på hur andra återförsäljare arbetar digitalt idag.
  • Hitta 5 enkla wins som ni kan implementera direkt.
  • Få insikter om hur ni kan accelerera er digitalisering.
  • Kunskap om hur moderna verktyg kan stödja en återförsäljare idag.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig