Incredible Fleet

Framtidssäkra er affär genom att stärka och utveckla era kundrelationer
Läs mer

Fleet

Optimera din fleet-affär. Genom att digitalisera din kundresa för dina företagskunder som gör ni det inte bara enklare för era kunder utan skapar även en möjlighet att strömlinjeforma er egna processer.
Läs mer

Privatleasing

Den kraftiga ökningen av privatleasing kräver att det finns en möjlighet att nå sina kunder i alla kanaler med rätt information och rätt priser. Vår lösning ger er möjlighet att snabbt få ut era erbjudanden online.
Läs mer

Vad är Incredible Fleet?

Presentation av erbjudanden inom fleet och privatleasing
Ordning och reda för bilhandlaren och kundföretagen
Enkelhet i bilvalet för kunderna
Möjlighet att nå fler kunder med färre resurser

Ett bättre sätt att arbeta för alla inblandade

Bilanvändaren

Möter användarnas önskemål till självservice, transparens och personifiering.
Läs mer

Företaget

Minska administrationen och tydliggör processen med hjälp av en skräddarsydd bilpolicy.
Läs mer

Bilhandlaren

Stärk och få bättre kontroll på kundrelationen. Hantera fler kunder på ett enklare sätt
Läs mer

Möt Incredible Fleet!

Många branscher och företag har förstått att de digitala lösningar som vi använder som privatpersoner påverkar våra förväntningar även på de tjänster som vi möter i vårt arbete. Digitaliseringen av både arbetsplatser och företagens processer är i full gång. Redovisning av kvitton och utlägg går numera enkelt via en app och pensionen hanteras
smidigt genom en självserviceportal. I vårt digitaliseringsarbete med Sveriges bilhandlare och deras kunder har det blivit tydligt att hanteringen av företagsbilar behöver genomgå samma innovationsresa. Det är dags att välkomna dina kunder in i 2020-talet!

En digital lösning som möjliggör sammanhållna och lokala erbjudanden för dig som återförsäljare – hela vägen från skyltfönster till unika portaler för beställning av bil. Unikt utvecklad för bilbranschens behov och nya kundförväntningar kopplat till valet av tjänstebilar såväl som privatleasing. Då Incredible Fleet är en molnbaserad Saas-lösning så behöver ni inte bry er om installationer och hårdvara. Det gör att lösningen kommer vara skalbar och inte kräva några IT-resurser av er. Allt det sköts automatiskt.

B2B eller B2C?

Incredible Fleet har två moduler. En är riktad mot företagsaffären, B2B och en är riktad för affärer direkt mot privatpersoner, B2C. De flesta handlare arbetar med dessa områden, men ofta är de olika processerna fragmenterade och svåra att överblicka. Genom att ha en lösning som hanterar dessa båda områden så ger det en smidigare hantering och en möjlighet att arbeta effektiv med små resurser i alla kanaler. Då B2B och B2C är uppdelade i olika moduler så kan går det bra att bara använda en och sedan går det att utöka med den andra modulen när tiden är mogen.

Möt Bilhandlaren

Många bilhandlare kämpar idag med att möta en ökad konkurrens från nya aktörer och ändrade kundbeteenden. För att kunna möta sina kunder på rätt sätt är det viktigt att kunna visa upp hela sitt erbjudande. Idag har många handlare svårt att visa upp alla sina erbjudanden i alla kanaler då arbetet i många fall är manuellt. Det gäller särskilt inom företagsaffären. Genom att erbjuda en självbetjäning där kunderna lätt kan få en överblick över vilka erbjudanden som gäller för just dem kan säljarna lägga mer tid på att knyta nya kunder till sig eller ägna mer tid åt de viktigaste. The Incredible Fleet är i ständig utveckling för att minska den tid som ska behöva läggas på administration och för att göra livet enklare för de som vill sälja bilar.

Möt Kundföretaget

För många företag som har företagsbilar är det mycket administration kopplat till det. Istället för att lägga tid på att hitta servicetider, titta på nya bilar och godkänna offerter så vill de fokusera på sin egen affär. Företagsbilarna ska fungera med minsta möjliga administration vid nyanskaffning, underhåll och återlämning. Kundföretagen kommer i allt större utsträckning välja det alternativ som har den smidigaste hanteringen kring affären. Här kan Incredible Fleet lösa stora delar av pusslet. Med en smidig portal för det enskilda kundföretaget med de avtalade priserna så kan de anställda beställa sin bil när det är dags för ny enligt den bilpolicy som gäller för just ert företag. Sedan får ni en överblick över alla era bilar på ett bra sätt.

Möt Användaren

Idag är det inte alltid lätt för användaren att beställa tjänstebil. Dels behöver man känna till alla de regler som gäller för förmånsbilar, men också vilken bilpolicy som gäller och vad kostnaden för dig som privatperson blir. Sedan ska det gå att hitta en offert som passar in i allt detta. Ofta tar det både tid och energi. Incredible Fleet försöker på bäst möjliga sätt förenkla allt detta. I er egen företagsportal kommer ni kunna se vilka bilar som är beställningsbara samt vad din kostnad kommer bli. Vid beställning kan ni sedan följa processen och leveranstiderna. När ni sedan använder bilen kan ni rapportera fel, ställa frågor, hitta specifik information om bilen samt beställa service via portalen. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt både för er att beställa och använda bilen.

Fleet

Incredible Fleet B2B

Vill fortsätta din digitala resa och ta nästa kliv. Incredible Fleet B2B är en lösning för dig som vill utveckla och effektivisera din företagsaffär.  Men även för dig som vill få lite mer tid över att bli proaktiv i arbete med dina kunder.

 • Stöttar hela tjänstebilsaffären – från beställning till leverans och efterservice
 • Tjänstebilsförare får en kundportal med login för information, urval och beställning av tjänstebil, såväl som administration och kundservice under leasingtiden.
 • Tjänstebilsansvarig får digitala verktyg för att administrera och hantera bolagets
  bilpark, avtal, processer, etc.
 • Bilåterförsäljaren får verktyg och lösningar för att kunna möta kunden när och där det
  passar den bäst dvs. digitala tjänster och verktyg för hela tjänstebilsprocessen.

Boka en demo för att riktigt förstå hur Incredible Fleet B2B kan hjälpa dig att komma vidare med er företagsaffär.
Boka Demo >>

Tre lösningar i en

Med Incredible Fleet B2B så kommer du kunna skapa erbjudanden till flera kundgrupper.

 • Ett erbjudande till dina många företagskunder där de kan få tillgång till ett unikt urval genom inloggning
 • En personifierad portal för dina största kunder med individuell inlogging och sortiment enligt bilpolicy
 • Ett generellt erbjudande för alla befintliga eller potentiella kunder
 • Alla erbjudande kan visas en mobilanpassad portal eller via APIer i den digitala kanal som ni själva föredrar

Våra seniora medarbetare jobbar nära våra kunder och tar fullt ledaransvar under resans gång. All utveckling sker tillsammans med våra kunders kunder såväl som nya potentiella segment. Vi lutar oss mot en kombination av
spetskompetenser inom såväl IT och digitalisering som datadriven och insiktsbaserad strategi, affärsutveckling och innovation.

Privatleasing

Incredible Fleet B2C

Med vår produkt Incredible Fleet kan du som är återförsäljare:

 • Skapa privatleasingerbjudande för valfritt bilmärke
 • Välja vilka sträckor, färger, tillval, däck etc. som ska kunna väljas och koppla egna priser till dessa
 • Hämta information från bakomliggande system automatiskt
 • Erbjuda utcheckning av bilar
 • Skapa en särskild sajt för att visa erbjudandena
 • Bygga upp er helt egna digitala kundupplevelse, genom API:er
 • Skapa product feeds för att annonsera ut era erbjudanden på sociala medier

Boka en demo för att förstå hur ni kan använda Incredible Fleet B2C för att visa upp era privatleasingerbjudanden.
Boka Demo >>

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att veta mer eller vill ha en demo av Incredible Fleet. Kontakta oss.
Tack för ditt intresse! Vi återkommer inom kort till dig med information
Oops! Något gick fel när formuläret skulle skickas